skip to Main Content

Der finde mange slags typer af møder. Brainstorm mødet, mødet under fire øjne, den store konference, det spontane møde eller den fortrolige snak. Det kræver en fleksibel og smart indretning af mødelokalet, hvis der skal skabes de bedste rammer for de forskellige møderformer.

Back to basic – Analoge idéer i en digital tid

Når der skal brainstormes, kræves det nogle værktøjer til at få styr på idéerne. Der findes mange gode digitale værktøjer til formålet. Men sommertider er de mest simple værktøjer som den gode gammeldags whiteboard eller glastavle den mest effektive måde at skabe nye idéer på. Her er der ingen forstyrrelser og alle har let adgang til det.

Holder I nogle gange spontane og korte møder, vil det være oplagt med stående møder. Et whiteboard med hjul er genialt til formålet. Her bestemmer I selv hvornår og hvorhenne I vil holde jeres møder. Fleksible møbler giver mere frihed og let adgang til at ændre indretningen af mødelokalet efter behov.

Glastavler fås i uendelige farver og kan naturligt indgå som et indretningselement i mødelokalet. For os er det vigtigt, at form og funktion følges ad. Dog må designet aldrig overtrumfe funktionaliteten, da det vigtigste egenskab ved glastavlen er funktionen.