skip to Main Content
Direktør Torben Møller Foran Showroom I Risskov

Hvem er Dencon Center?

Dencon Center A/S blev etableret i 2008 og i 2011 blev den tilhørende webshop Kontormøbler.dk lanceret. Bag Dencon Center A/S står Torben Møller. Han har tidligere været ansat som konsulent hos den danske møbelproducent Dencon A/S, men så et uforløst potentiale i møbelbranchen, der i den grad manglede en brugervenlig webshop med transparente priser og hvor man kan skræddersy sine egne møbler.

Formodningen om et uforløst potentiale holdt stik, og webshoppen Kontormøbler.dk har siden 2013 vundet 6 Gazellepriser og har nu 4 showrooms rundt i landet.

På Denconcenter.dk er fokus på indretning og inspiration. Vi udvælger og præsenterer spændende indretninger fra vores mange producenter, som forhåbentlig kan inspirere til jeres nye kontorindretning. Vi har rådgivere i hele landet og vores showrooms står altid klar til et inspirationsmøde og en kop kaffe.

Vores vision

Kontorindretning handler om meget mere end bare møbler. Det handler om behov - både for den enkelte og virksomheden som helhed. Hos Dencon Center har vi behovet i fokus og indretning er vores passion. Dette skinner også igennem i vores løsninger, som både højner glæden og effektiviteten på arbejdspladsen.

Kontakt os

Hovedkontor i Aarhus/Risskov:
8612 3040
Rolighedsvej 36D
8240 Risskov

Se oversigt over vores showrooms

DenconCenter