skip to Main Content
Pedrali Møbler Ark Mødebord Og Volt Mødestole

Vi brænder for god kontorindretning

Har du brug for sparring og hjælp til din kontorindretning, kan du trygt komme til os. Vi har mange års erfaring med indretning af kontor, mødelokale, kantine, receptioner, lounge mv.

Så har du lyst til at en ny udsigt på kontoret og mangler inspiration og ideer, er vi lige i nærheden i hele landet.

Indbydende Reception Med Stor Skranke Og To Skriveborde

Jeres behov er i fokus

Vi har set det hele før. De små kontorer, de store kontorer. Den store koncern, den lille enkeltmandsvirksomhed. Restauranter og hoteller. Og der er intet vi hellere vil end at arbejde sammen med dig om netop din indretningsopgave. Produktvalg, indretning, farvevalg – vi kan komme med et bud på det hele.

Pcon Indretning

Visualiser jeres drømme

Udover den saglige sparring, har vi også de nyeste indretningsværktøjer til rådighed. Så hvorfor ikke få os til at udarbejde et komplet oplæg til indretningen af dit rum?

Er du i tvivl om hvordan din indretning vil komme til at se ud, eller om der virkelig er plads til det hele, kan vi udarbejde overskuelige 2D tegninger eller inspirerende 3D oplæg af indretningen.

Har du nogle specifikke rum i tankerne?

Vores vision

Kontorindretning handler om meget mere end bare møbler. Det handler om behov - både for den enkelte og virksomheden som helhed. Hos Dencon Center har vi behovet i fokus og indretning er vores passion. Dette skinner også igennem i vores løsninger, som både højner glæden og effektiviteten på arbejdspladsen.

Kontakt os

Hovedkontor i Aarhus/Risskov:
8612 3040
Rolighedsvej 36D
8240 Risskov

Se oversigt over vores showrooms

DenconCenter